Bayern eert jarige Robben in 4 minuten en 41 seconden, Young mist zangtalent

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern eert jarige Robben in 4 minuten en 41 seconden, Young mist zangtalent
© Pro Shots

Arjen Robben heeft ongetwijfeld meer gelegenheid om zijn 36ste verjaardag te vieren, nu hij zijn schoenen aan de wilgen heeft gehangen. Zijn laatste club Bayern München is hem in ieder geval zeker niet vergeten en zet de Groninger dan ook met alle liefde in het zonnetje. 'Puur kippenvel in 4 minuten en 41 seconden.' 

Tom Pope is dit seizoen al bestraft voor beledigende opmerkingen op sociale media. De 34-jarige aanvaller van Port Vale heeft er blijkbaar weinig van geleerd, want opnieuw ging hij de mist in. Pope vergeleek een fan met het filmkarakter Sloth uit The Goonies. Hij moet zijn actie bekopen met een schorsing voor één duel. Er hangt nog een zwaardere sanctie boven het hoofd vanwege antisemitische uitlatingen na zijn treffer tegen Manchester City.

• Zingen als nieuwe speler bij een club: het gebeurt over de hele wereld. Ashley Young was aan de beurt na zijn transfer naar Internazionale. Wat kan die jongen goed voetballen hè?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik ben heel dankbaar aan de persoon die de kaarten beschikbaar heeft gesteld.'
• Duizenden mensen zagen Feyenoord afgelopen zaterdag winnen van SC Heerenveen, in het stadion zaten ook een boel mensen die normaal niet naar De Kuip kunnen gaan omdat dit te duur is voor ze. Duizenden Feyenoord-fans stelden hun seizoenkaart beschikbaar voor mensen die het minder breed hebben. 'Dit is een heel mooi gebaar namens Feyenoord, de supporters en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt', zegt een enthousiaste fan tijdens het duel met de Friezen. 'Mijn dochter is ook aan het genieten, dit is haar eerste wedstrijd van Feyenoord. Dit is een heel mooie en unieke kans.' (FOX Sports)

'Hij heeft al zoveel reddingen voor ons verricht…'
• Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer is niet boos op doelman Simon Mignolet, die in de bekerwedstrijd tegen Zulte-Waregem in de fout ging. Het betekende de 1-1, wat ook de uitslag was. 'Dit kan iedereen overkomen, ook Simon', blijft Vormer collegiaal. 'Ik heb er nog steeds al het vertrouwen in dat we de finale gaan halen.' De halve finale van de strijd om de Croky Cup wordt over twee duels afgewerkt, in de andere halve finale staan Antwerp FC en KV Kortrijk tegenover elkaar. (Het Nieuwsblad)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.