BATE Borisov kent matige generale voor clash met PSV

Reacties

BATE Borisov heeft zaterdagavond een matige generale repetitie voor de clash met PSV beleefd. De Wit-Russen ontsnapten in eigen huis aan een nederlaag in de topper tegen FK Vitebsk: 1-1.

BATE Borisov kent matige generale voor clash met PSV

Trainer Alyaksey Baha gaf tegen Vitebsk twee spelers rust. Ten opzichte van het duel met PSV van afgelopen dinsdag stonden Evgeni Yablonski en Mirko Ivanic niet aan de aftrap. Routinier Aleksandr Hleb (foto) verscheen daardoor in de basis. Met de gewijzigde opstelling kreeg BATE na een klein uur een domper te verwerken toen Bruno Furlan het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. In de 89ste minuut trok BATE de stand nog gelijk via een treffer van Igor Stasevich.

Hij voorkwam daarmee de tweede competitienederlaag van BATE in achttien optredens. De enige verliespartij in de Wit-Russische competitie dateert van begin juni. Veel gevolgen heeft de remise niet, de voorsprong van koploper BATE op naaste belager Vitebsk bedraagt nog steeds zeven punten. Dinamo Minsk kan bij een zege wel twee punten dichterbij komen.

Komende woensdag wacht de return tegen PSV. De Eindhovenaren waren in het heenduel met 2-3 te sterk in een spectaculair duel. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.