Bassey laat toekomstplannen van perspectief bij Ajax afhangen

Reacties

Calvin Bassey staat niet te springen om een vertrek bij Ajax. Pas als hij buiten de boot valt onder Maurice Steijn, wil hij nadenken over een vervroegd afscheid.

Bassey laat toekomstplannen van perspectief bij Ajax afhangen
© Pro Shots

Woensdag werd bekend dat Fulham serieuze interesse heeft voor Bassey en een bod van zeventien miljoen heeft neergelegd. Eerder kwam al naar buiten dat Brighton & Hove Albion de 23-jarige linkspoot interessant vindt, hoewel die interesse (nog) geen concrete vormen heeft aangenomen.

Navraag rondom Bassey leert dat de international van Nigeria de bestaande belangstelling niet direct omarmt. Hij vindt dat hij unfinished business heeft bij Ajax en is vastberaden zich te revancheren voor zijn matige debuutjaar. Pas als hij signalen opvangt dat hij onder Steijn op de bank zal belanden of dat Ajax van hem af wil, wil hij nadenken over de interesse die nu bestaat. Dat is nu nog niet het geval.

Bassey kwam vorig jaar voor 23 miljoen euro over van Rangers FC. Onder John Heitinga, de interim-opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder, belandde hij op de bank. Zijn contract bij Ajax loopt nog tot medio 2027.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bassey
Meer over Bassey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.