Basisklant Boadu beleeft teleurstellende seizoenstart met AS Monaco

AS Monaco beleeft een teleurstellende seizoenstart. Met Myron Boadu in de basis verloren de Monegasken vrijdagavond met 1-0 op bezoek bij Lorient.

Lorient
Lorient
1 - 0
Monaco
Monaco

Het spel speelde zich vrijwel de gehele wedstrijd af op de helft van Lorient, maar de kansen waren niet aan Boadu en zijn teamgenoten besteed. Sterker nog, na ruim een half uur kwam de thuisploeg vanaf de stip op voorsprong. Terem Moffi benutte het buitenkansje en zorgde voor de enige treffer van de avond.

Een slotoffensief van de bezoekers mocht niet baten. Boadu was er toen al niet meer bij; de van AZ overgekomen aanvaller werd in de tweede helft afgelost door concurrent Wissam Ben Yedder.

AS Monaco verspeelde tijdens de openingsdag van de Ligue 1 ook al punten tegen Nantes. In het Stade Louis II kwam de ploeg van Niko Kovac toen niet verder dan 1-1.