Barton geeft carrière niet op, miljoen grijze haren Klopp

Reacties
Barton geeft carrière niet op, miljoen grijze haren Klopp
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Wat had ik bij Barcelona moeten doen? Daar spelen Neymar, Messi en Suárez. Die willen elke wedstrijd spelen en weigeren zelfs tien minuten voor tijd naar de kant te gaan. Dat is Ibra overkomen.'
Kevin Gameiro vertelt nog maar eens waarom hij een transfer naar Atlético Madrid verkoos boven droomclub Barcelona, al gebruikt de Franse spits dit keer een mooi voorbeeld. Zlatan Ibrahimovic vertrok in de zomer van 2010 na een jaar immers alweer bij Barcelona. De Zweedse spits zou later bij Paris Saint-Germain ploeggenoot zijn van Gameiro, die zijn basisplaats aan hem verloor. (Le10sport)

Real Madrid leeft vol vertrouwen toe naar de ontmoeting met stadgenoot Atlético in de halve finale van de Champions League. De spelers van De Koninklijke zijn op de training in ieder geval in vorm.

Olifanten zijn niet de meest gevaarlijke beesten op de wereld, maar met een bal kunnen ze een hoop schade aanrichten. Zo ondervond ook deze vrouw uit het publiek.

• Tegen de tijd dat zijn anderhalf jaar durende schorsing wegens gokken erop zit, is Joey Barton 36 jaar oud. De bad boy van Burnley reageerde na het horen van zijn straf daarom dat zijn carrière in feite vroegtijdig aan zijn einde kwam, maar weet van geen opgeven. Dat blijkt wel uit de tweet die hij dinsdag de wereld inslingerde na een flink stukje joggen. 'Ik ben degene die zijn hele leven heeft gewijd aan zijn carrière, dus ben ik degene die bepaalt wanneer het tijd is om te stoppen.'

'Als de spelers mij dood willen hebben, dan is dit een goede manier om het te proberen. Ik dacht ook iets te voelen in de omgeving van mijn hart. Het was krankzinnig. Ik denk dat ik minstens vijfhonderd miljoen grijze haren rijker ben.'
• Voor Liverpool-manager Jürgen Klopp was het maandagavond billenknijpen, zo vertelde hij aan Liverpool Echo. Zijn ploeg trok een nipte overwinning over de streep tegen Watford (0-1).

'In 2013 stonden we bovenaan en een jaar eerder maakten we ook een geweldige start. Als we er toen nog een of twee spelers bij hadden kunnen krijgen, waren we kampioen geworden. In beide seizoenen.'
• Vitesse veroverde zondag in de vorm van de KNVB-beker de eerste prijs in de clubhistorie. Merab Jordania, de voormalige eigenaar van Vitesse, zegt tegen De Telegraaf dat hij de Arnhemmers met wat meer geluk een titel had bezorgd.

• David Beckham blaast vandaag 42 kaarsjes uit. Manchester United is er als de kippen bij om de Engelsman, die van 1992 tot 2003 voor The Mancunians speelde, te feliciteren.

'Een Europese halve finale of finale vergt opperste concentratie, maar ook een stukje ontspanning om je intuïtie niet te verliezen. Mijn tip: zorg voor de juiste concentratie, maar geniet.'
Wim Jonk, voormalig hoofd jeugdopleiding van Ajax, geeft de Amsterdammers in De Telegraaf advies voor het Europa League-treffen met Olympique Lyon. Woensdag (aftrap 18.45 uur) is de heenwedstrijd in De Arena.

• Real en Atlético Madrid treffen elkaar dinsdagavond in de halve finale van de Champions League (aftrap 20.45 uur). De Spaanse krant Marca komt in aanloop naar de stadsderby met een fraaie cover.

Mesut Özil heeft zich na de Londense derby van Arsenal tegen Tottenham Hotspur (2-0 verlies) naar verluidt niet voorbeeldig gedragen. De middenvelder trapte volgens The Telegraph een deur in op White Hart Lane, vlak nadat hij te horen kreeg dat hij langs de dopingcontrole moest gaan. Aangezien een forse boete het alternatief was, deed Özil toch zijn plicht.

'Voor mij is het geen kwestie van kiezen. Mijn zoon Jack van zes laat hier zien hoe het hoort. Die loopt rond in een Feyenoord-shirt en een Ajax-broekje.'
Peter van Vossen droeg in zijn loopbaan zowel het shirt van Feyenoord als dat van Ajax. De voormalig Oranje-international voelt geen behoefte om te kiezen, net als zijn zoon.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.