Barcelona wisselt strepen in voor geblokte thuisshirts

Reacties

Frenkie de Jong, Lieke Martens en Ludovit Reis spelen volgend seizoen bij Barcelona in geblokte in plaats van gestreepte shirts. De Catalaanse club presenteerde maandag het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen.

Barcelona wisselt strepen in voor geblokte thuisshirts
© Barcelona.com

Barcelona vervangt voor het eerst in de historie de kenmerkende strepen voor blokken. De inspiratie van het shirt is afkomstig van de wijk Eixample, dat zich kenmerkt door het geblokte stratenpatroon. In het nieuwe shirt is ook een prominente plek voor de Catalaanse vlag. Deze is vanaf komend seizoen niet in de nek, maar voor op de hals te vinden.

Het nieuwe shirt hangt samen met de campagne 'Talent takes different shapes', ofwel: talent neemt (net als het nieuwe thuisshirt, red.) verschillende vormen aan. Met die campagne eert de club talent en creativiteit. Wie het shirt wil kopen, kan vanaf dinsdag terecht in alle (online) winkels van de Spaanse landskampioen.

Overigens is er bij de lancering van het nieuwe thuisshirt ook een rol voor Martens weggelegd. Ze toont net als onder anderen Lionel Messi en Gerard Piqué het nieuwe tenue aan het publiek. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.