Barcelona wil oude tijden zien herleven: 'De samba is terug'

Reacties

Raphinha werd vrijdag officieel gepresenteerd bij Barcelona. Voorzitter Joan Laporta sprak de aanvaller tijdens een speciale ceremonie toe en zei gelukkig te zijn met het aantrekken van een Braziliaan.

Barcelona wil oude tijden zien herleven: 'De samba is terug'
© Imago

'De samba is terug in de kleedkamer. We zijn allemaal erg trots. Ik weet zeker dat we gaan genieten van de sambamuziek. Het zal ons doen herinneren aan de tijd waarin Brazilianen de lach terug brachten bij Barcelona', aldus Laporta.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 25-jarige Raphinha, die minimaal 55 miljoen euro kostte, heeft met zijn transfer een droom zien uitkomen, zo vertelde hij: 'Ik dank de voorzitter en iedereen die hieraan meegewerkt heeft. Het is sinds mijn vijfde een droom om hier te zijn. Ik ga mijn best doen om Barcelona weer Barcelona te laten zijn.'

Raphinha tekende een contract tot medio 2027. Met Barcelona reist hij binnenkort af naar de Verenigde Staten voor een serie oefenwedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.