'Barcelona-vraagprijs voor Memphis schrikt Arsenal af'

Reacties

Barcelona is op zoek naar (financiële) ruimte om de selectie te versterken. Memphis Depay wordt genoemd als mogelijk ruilmiddel, terwijl Arsenal ook een blik heeft gericht op de Oranje-international.

'Barcelona-vraagprijs voor Memphis schrikt Arsenal af'
© Pro Shots

Robert Lewandowski, die onlangs liet weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, geldt als een gewenste kwaliteitsinjectie voor Xavi. De Catalaanse club kan en wil naar verluidt maximaal 35 miljoen euro bieden om de Poolse goalgetter los te weken bij Bayern München.

Volgens Spaanse media denkt Barcelona aan andere manieren om tot een deal te komen met de Duitse grootmacht, die niet echt staat te trappelen om Lewandowski te laten gaan. Memphis zou kunnen dienen als pasmunt.

De Oranje-international heeft ogenschijnlijk meer mogelijke bestemmingen. Arsenal zou inmiddels ook serieus kijken of het een poging gaat wagen Memphis naar Londen te halen. Alexandre Lacazette en Eddie Nketiah hebben namelijk een aflopend contract en kunnen zodoende komende zomer gevlogen zijn. Vooralsnog lijkt de vraagprijs – naar verluidt 50 miljoen euro – afschrikwekkend.

'Logisch dat Frenkie de Jong nadrukkelijk gelinkt wordt aan een transfer'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.