Barcelona-vormgever Arthur vreest voor deelname aan Clásico's

Reacties

Barcelona-coach Ernesto Valverde kan voorlopig geen beroep doen op Arthur Melo. De middenvelder staat door een hamstringblessure drie tot vier weken buitenspel.

Barcelona-vormgever Arthur vreest voor deelname aan Clásico's

Arthur, die woensdagavond nog negentig minuten meedeed in de eerste bekerwedstrijd tegen Real Madrid, mist door zijn kwetsuur in ieder geval de eerste Champions League-ontmoeting met Olympique Lyon. Barcelona gaat op 19 februari op bezoek in Frankrijk. Ook de return tegen Real, in de halve finale van de strijd om de Copa del Rey, lijkt aan zijn neus voorbij te gaan.

Als Arthur langer dan drie weken moet toekijken, mist hij niet één, maar twee Clásico's. Barcelona en Real Madrid staan op 3 maart immers tegenover elkaar in La Liga. De competitieduels met Athletic Club (10 februari, uit), Real Valladolid (17 februari, thuis) en Sevilla (24 februari, uit) kan Arthur sowieso vergeten.

De 22-jarige Arthur is bezig aan zijn eerste seizoen bij Barcelona, dat de middenvelder in de zomer overnam van Grêmio. Hij deed tot dusver in 27 officiële wedstrijden van de Spaanse kampioen mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.