'Barcelona plant weer 'Pedri-route' en betaalt maximaal twintig miljoen'

Reacties

Barcelona lijkt de strijd om Alberto Moleiro te winnen. Journalist Rodrigo Morán van Cadena COPE claimt dat de club met Las Palmas overeenstemming heeft bereikt over de transfer.

'Barcelona plant weer 'Pedri-route' en betaalt maximaal twintig miljoen'

Moleiro is een achttienjarige aanvallende middenvelder die sinds de zomer van 2018 voor Las Palmas speelt. Dit seizoen kende hij zijn grote doorbraak. Moleiro speelde 38 wedstrijden in het eerste elftal en kwam daarin tot drie doelpunten.

Barcelona gaat Moleiro voor twintig miljoen euro overnemen, maar dat bedrag is voornamelijk opgebouwd uit variabelen. Het is de bedoeling dat Moleiro ten minste één seizoen op huurbasis voor Las Palmas blijft spelen en daarna de overstap maakt naar Camp Nou.

Spaanse media vergelijken de deal met die van Pedri. Blaugrana bereikte in 2019 een akkoord met Las Palmas over de transfer van Pedri, maar de middenvelder bleef nog een jaar op huurbasis op Gran Canaria. Overigens speelden Pedri en Moleiro nooit met elkaar samen bij Las Palmas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.