Barcelona krijgt Bundesliga-sensatie Alcácer niet meer terug

Reacties

Paco Alcácer blijft ook na dit seizoen bij Borussia Dortmund. De Duitse topclub maakt bekend dat het de optie tot koop die in het contract van de succesvolle huurling stond heeft gelicht.

Barcelona krijgt Bundesliga-sensatie Alcácer niet meer terug

Dortmund had tot het einde van het seizoen de tijd om te beslissen of het Alcácer voor een bedrag van naar verluidt 21 miljoen euro definitief zou willen overnemen van Barcelona. De Duitsers hebben echter na een paar maanden al genoeg gezien en Alcácer nu definitief aan zich gebonden. De 25-jarige Spanjaard heeft tot medio 2023 getekend in het Signal Iduna Park.

Alcácer speelt sinds de zomer voor Dortmund en was in zijn eerste maanden in Duitsland bijzonder succesvol. In acht officiële wedstrijden voor BVB maakte hij al negen doelpunten. Mede dankzij de scoringsdrift van Alcácer staat Dortmund bovenaan in de Bundesliga.

'We hebben Barcelona laten weten dat we gebruikmaken van de optie tot koop. Paco heeft zich bijzonder snel aangepast en is een zeer belangrijke speler in onze selectie', zegt Dortmunds technisch directeur Michael Zorc op de website van Dortmund. Alcácer zelf is ook gelukkig: 'Borussia Dortmund is de juiste club voor mij. Ik zal er alles aan doen om iedereen te bedanken voor de steun en het vertrouwen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.