Barcelona kondigt eerste duel met Koeman als hoofdtrainer aan

Reacties

Ronald Koeman maakt over tien dagen zijn debuut als hoofdtrainer van Barcelona. De Catalanen spelen op zaterdag 12 september een oefenwedstrijd tegen Gimnàstic de Tarragona.

Barcelona kondigt eerste duel met Koeman als hoofdtrainer aan
© Pro Shots

Het nieuwe seizoen in La Liga gaat volgende week al van start, maar Barcelona hoeft vanwege zijn inspanningen in de Champions League pas in de derde speelronde voor het eerst in actie te komen. Villarreal wordt de eerste tegenstander voor Koeman in de competitie. In de voorbereiding op een nieuw voetbaljaar speelt Barcelona volgende week dus tegen Gimnàstic, dat actief is in de Segunda División B. De oefenwedstrijd wordt om 19.00 uur afgewerkt in Estadio Johan Cruyff en live uitgezonden door Barça TV.

Koeman leidde maandag zijn eerste training bij Barcelona en stond toen met een sterk uitgedunde groep op het trainingsveld. Mede door de interlandperiode waren er slechts dertien spelers uit de A-selectie van de partij. Lionel Messi was de grote afwezige: hij wil zoals bekend vertrekken. De kans dat hij volgende week zaterdag zal spelen tegen Gimnàstic is dan ook minimaal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer R. Koeman
Meer over R. Koeman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.