Barcelona-fans trakteren Dembélé al vóór aftrap op fluitconcert

Reacties

Ousmane Dembélé is persona non grata bij het Barcelona-publiek. De 24-jarige aanvaller, die naar alle waarschijnlijkheid komende zomer uit zijn contract loopt, werd zondagmiddag al voor het treffen met Atlético Madrid uitgefloten.

Barcelona-fans trakteren Dembélé al vóór aftrap op fluitconcert
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
4 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Toen de stadionspeaker de namen op het wedstrijdformulier voorlas en daarbij was aanbeland bij Dembélé klonk er een oorverdovend fluitconcert in Camp Nou. De Fransman moet zondag op de bank beginnen tegen de landskampioen.

Barcelona wilde afgelopen maand dolgraag verlengen met Dembélé en toen dat niet mogelijk bleek, werd de buitenspeler op de transferlijst geplaatst. Een vertrek bleef echter uit. Voorzitter Joan Laporta sprak het vermoeden uit dat Dembélé al akkoord is met een club over een transfervrije overstap.

Trainer Xavi wil de ex-speler van Borussia Dortmund echter blijven inzetten. 'En als hij speelt, hoop ik dat de fans hem support zullen geven. Al begrijp ik alle woede', meldde de oefenmeester zaterdag op een persconferentie.

Laporta is het eens met zijn trainer, zo zei hij zondag bij Movistar. 'Het is logisch wat Xavi zegt, we moeten hem tot en met 30 juni betalen. Hopelijk gedraagt hij zich professioneel, zodat we aan het einde van het seizoen kunnen zeggen dat we een goede beslissing hebben genomen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.