Barcelona en Vidal ruziën over torenhoge premie

Reacties

Arturo Vidal leeft in onmin met het bestuur van Barcelona. De balafpakker bevestigt zaterdag in gesprek met Chileense media dat hij niet betaalde premies eist van de Catalaanse club.

Barcelona en Vidal ruziën over torenhoge premie
© Pro Shots

Volgens het medium ABC gaat het om een bedrag van 2,4 miljoen euro en is Barcelona inmiddels voor de rechter gesleept door het kamp-Vidal. De middenvelder wil deze beweringen niet bevestigen, maar voor het eerst erkent hij wel dat er iets speelt. 'Het is oneerlijk dat ik het geld nog niet heb gekregen. Verder is het in handen van mijn advocaat en zaakwaarnemer, ik vier nu vakantie', laat Vidal weten aan ADNRadio.

Barcelona nam Vidal in 2018 over van Bayern München. Destijds zouden beide partijen overeengekomen zijn dat de Chileen recht heeft op een bonus van 2,4 miljoen euro bij zestig officiële duels in Catalaanse dienst. Vidal heeft deze kaap inmiddels gerond, maar volgens het Barcelona-bestuur tellen duels waarin de middenvelder minder dan 45 minuten meedeed niet mee en kan de speler voorlopig fluiten naar zijn premie.

De zaak zal de speculaties over de sportieve toekomst van Vidal niet doen verminderen. De 32-jarige Chileen, wiens verbintenis met Barcelona over anderhalf jaar afloopt, wordt al maanden gelinkt aan Internazionale.

Spelersprofiel

A. Vidal


Geboortedatum:
22 mei 1987
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Santiago de Chile
Nationaliteit
Chili
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
CSD Colo-Colo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.