'Barcelona en Liverpool onderhandelen over transfer Wijnaldum'

Reacties

Georginio Wijnaldum staat mogelijk voor een hereniging met Ronald Koeman. Spaanse media schrijven dat Barcelona en Liverpool momenteel aan het onderhandelen zijn over een transfer van de middenvelder.

'Barcelona en Liverpool onderhandelen over transfer Wijnaldum'
© Pro Shots

Wijnaldum gaat dit seizoen zijn laatste contractjaar in bij Liverpool. De Premier League-kampioen zou de verbintenis van de Nederlander al een tijdje willen verlengen, maar beide partijen kwamen nog niet tot een akkoord. De 61-voudig Oranje-international is daardoor relatief goedkoop op te halen deze zomer.

Barcelona lijkt daar nu van te gaan profiteren. Sport schrijft dat de club al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Wijnaldum over een driejarig contract met een optie op nog een jaar. Barcelona onderhandelt volgens het dagblad nu met Liverpool over de transfersom. De Engelsen zouden zo'n twintig miljoen euro verlangen voor Wijnaldum, Barcelona hoopt iets minder te betalen.

Als beide clubs eruit komen, wordt Wijnaldum de eerste aankoop van Koeman bij Barcelona. Trainer en speler werkten eerder zeer succesvol samen bij het Nederlands elftal. De 29-jarige Wijnaldum had bij Oranje een rol als dynamische nummer 10, een positie die bij Barcelona dun bezet is. Zeker nu Ivan Rakitic is vertrokken naar Sevilla en Arturo Vidal op weg lijkt naar Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.