Barcelona deelt dramatisch nieuws voor Baldé

Reacties

De kans is erg groot dat Alejandro Baldé dit seizoen niet meer in actie komt voor Barcelona én dat hij het EK mist. De twintigjarige linksback gaat onder het mes vanwege een hamstringblessure.

Barcelona deelt dramatisch nieuws voor Baldé
© Pro Shots

Voor Baldé ging het woensdagavond mis in de bekerwedstrijd tegen Athletic de Bilbao. De jonge Spanjaard verliet het veld met tranen in zijn ogen. Zijn vrees voor een zware blessure werd werkelijkheid. Onderzoek heeft namelijk grote schade aan zijn rechterhamstring aan het licht gebracht.

Voor Baldé was er de optie om te kiezen voor een conservatieve behandeling, waarbij de kans op herhaling groter was, maar hij niet geopereerd hoefde te worden. Er is echter gekozen voor een operatie. Barcelona laat weten dat het toptalent ergens in de komende dagen geopereerd wordt in Finland.

Volgens Mundo Deportivo komt Baldé vanwege de lange revalidatieperiode dit seizoen niet meer in actie voor Barcelona. Deelname aan het EK lijkt voor hem daardoor ook erg lastig te worden. De vleugelverdediger kwam in de kwalificatiereeks drie keer in actie voor Spanje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.