'Barcelona bereikt akkoord over transfervrije komst Azpilicueta'

Reacties

Barcelona gaat zich in de zomer versterken met César Azpilicueta. De doorgaans goed ingevoerde journalist Gerard Romero claimt dat de club een akkoord heeft bereikt met de rechtsback. Enkel details kunnen een overstap nog in de weg staan.

'Barcelona bereikt akkoord over transfervrije komst Azpilicueta'
© Pro Shots

De 32-jarige Azpilicueta heeft een aflopend contract bij Chelsea en dus kan hij na dit seizoen zonder problemen overstappen naar Camp Nou. Hij lijkt dan de opvolger te worden van Sergiño Dest, die naar verluidt mag vertrekken en in verband wordt gebracht met onder meer Bayern München en het Chelsea van Azpilicueta.

Azpilicueta komt uit de jeugdopleiding van Osasuna en via Olympique Marseille kwam hij in de zomer van 2012 op Stamford Bridge terecht. De rechtsback, die de aanvoerdersband draagt sinds het vertrek van Gary Cahill, speelde bijna 450 wedstrijden voor Chelsea. Hij won meerdere prijzen, waaronder twee keer de landstitel en de Europa League en één keer de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.