Barça-wonderkind kan jongste Spaanse international ooit worden

Reacties

Een opvallend gezicht in de selectie van Spanje. Bondscoach Luis de la Fuenta maakte vrijdag zijn selectie bekend en daar was één verrassing in op te merken. De zestienjarige Lamine Yamal kan namelijk zijn interlanddebuut maken.

Barça-wonderkind kan jongste Spaanse international ooit worden
© Pro Shots
Georgië
Georgië
1 - 7
Spanje
Spanje

Yamal maakte afgelopen week in het duel met Villarreal veel indruk. Ondanks zijn piepjonge leeftijd nam het wonderkind Barça bij de hand tijdens de zwaarbevochten uitzege. De Spaanse media raakten niet uitgepraat over Yamal, die dus ook indruk maakte op De la Fuente.

Mocht Yamal zijn debuut maken in een van de twee interlands die Spanje speelt, dan wordt hij de jongste debutant ooit in de nationale ploeg. Spanje treft achtereenvolgens Georgië en Cyprus in de strijd voor een ticket voor het EK in Duitsland. Bij twee overwinningen heeft de ploeg van De la Fuente zich geplaatst voor het eindtoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.