Bannis maakt eerste doelpunt in Slot-tijdperk bij Feyenoord

Naoufal Bannis heeft zaterdag de eerste goal van Feyenoord van het seizoen 2021/22 gemaakt. De aanvaller trof doel in een oefenwedstrijd tegen AA Gent en maakte zo de eerste goal uit het tijdperk van Arne Slot bij de Rotterdamse club.

Feyenoord speelde in de eerste helft met veel basisklanten uit het vorige seizoen, maar scoorde niet tegen Gent. De reserves deden dat in de tweede helft wel, maar niet voordat de Belgen op voorsprong waren gekomen via Tarik Tissoudali, die in Nederland speelde voor onder andere De Graafschap en Telstar.

Kort na de 0-1 was het raak voor Feyenoord. Achraf El Bouchataoui schoot vanuit de tweede lijn nadat de doelman van Gent mistastte bij een corner van Feyenoord. Het schot van de middenvelder werd tegengehouden door de defensie, waarna Bannis in de rebound voor de gelijkmaker zorgde.