Bankzitter Hazard geeft een update over zijn toekomstplannen

Reacties

Real Madrid won zaterdag zijn eerste prijs van het seizoen: in Sevilla was de ploeg van Carlo Ancelotti net te sterk voor Osasuna in de finale van de Copa del Rey. Opnieuw had Eden Hazard part noch deel aan het succes van wat vooral op papier nog als 'zijn ploeg' geldt. De Belg heeft desondanks geen vertrekplannen.

Bankzitter Hazard geeft een update over zijn toekomstplannen
© Pro Shots

Hazard kwam in de uitzending van Cadona Cope, een geliefd radiostation in Spanje, en had voor de luisteraars een korte maar krachtige boodschap mee. 'Of ik mijn contract wil uitdienen? Natuurlijk. Het was een moeilijk jaar voor me, maar zulke dingen gebeuren in een ploeg die zo sterk is als deze. Ik wil meer spelen en ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn. Ik moet hard werken', aldus Hazard die nog meegaf dat zijn verstandhouding met Ancelotti en zijn ploeggenoten 'goed' is.

Hazard, 32 jaar inmiddels, heeft nog een contract tot medio 2024 in het Bernabéu. Van zijn weeksalaris doen verschillende schattingen de ronde, maar in alle ramingen gaat het om een bedrag van meer dan 400.000 euro per week. De Champions League-houder heeft daar dit seizoen nog weinig voor teruggezien. Dit kalenderjaar kwam Hazard in La Liga tot ongeveer een halfuur speeltijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.