Balotelli waarschuwt Zlatan, Noord-Ierse fans feesten in de regen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balotelli waarschuwt Zlatan, Noord-Ierse fans feesten in de regen

• Noord-Ierland is er niet bij op het WK in Rusland na een tweeluik tegen Zwitserland. We gaan vooral de supporters missen. Weer of geen weer, de Noord-Ieren zien altijd wel reden om een feestje te bouwen.

• OGC Nice-spits Mario Balotelli is zelf geen onderdeel van de Italiaanse selectie voor het cruciale treffen met Zweden van maandagavond. Desondanks wenst de kleurrijke aanvaller zijn landgenoten veel succes in de strijd om een WK-ticket. Voor zijn goede vriend, Zlatan Ibrahimovic, heeft Super Mario nog een speciale boodschap: 'Zlatan, dit keer zullen we je verslaan.' De Zweedse spits zwaaide overigens al eerder af bij de nationale ploeg.

#forzaazzurri🇮🇹 💪🏾💙🙏🏾🦁 #dairagazzisonoconvoi

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) op

David Neres gebruikt de interlandbreak om even een bezoek te brengen aan Parijs. De Ajax-aanvaller liep daar bovendien zijn landgenoot en Shakhtar Donetsk-aanvaller Bernard tegen het lijf.

Bom te ver meu irmão @bernard , tamo junto!

Een bericht gedeeld door David Neres (@davidneres) op

'Hij weet wat hij doet. Dat hij ons vaak in bescherming neemt, moet ons niet verleiden ons achter hem te verschuilen. We zijn verplicht de trainer iets terug te geven.'
• Borussia Dortmund-aanvoerder Marcel Schmelzer neemt het ook op voor de bekritiseerde trainer Peter Bosz, die in zijn ogen 'absoluut' de juiste man is voor BVB. (Kicker)

Quincy Promes bereikt dinsdag mogelijk een Oranje-mijlpaal. Het is de vraag of Oranje-bondscoach Dick Advocaat hem dat tegen Roemenië gunt. De aanvaller heeft in ieder geval een nieuw logo met zijn initialen als basis. Is de gelijkenis met het embleem van Wolverhampton Wanderers een voorbode van een transfer? 

Jeffrey Bruma is jarig en dat brengt zijn club VfL Wolfsburg ertoe de verdediger in het Nederlands te feliciteren.

Haris Seferovic werd zondag door het eigen Zwitserse publiek getrakteerd op een fluitconcert bij zijn wissel in de play-offs tegen Noord-Ierland. Bondscoach Vladimir Petkovic en medespelers spraken hun steun uit voor Seferovic door hun onvrede te uiten over het publiek.

Thuis kreeg Seferovic ongetwijfeld ook een warm onthaal gezien de reactie van zijn geliefde. 'Rusland, we komen. En dan eerst maar alle ondankbare mensen de smerige bek snoeren', deelt zijn vriendin Amina via Instagram.

'Dat was juichen, springen, schreeuwen, een enorme ontlading. Je voelde dat ze er hier enorm aan toe waren. En dat werd een volksfeest. Iedereen ging de straat op met vlaggen. Veel mensen zullen hier met hoofdpijn wakker zijn geworden.'
Mark Wotte zag met eigen ogen wat de WK-kwalificatie van Marokko teweeg bracht. De Nederlander is werkzaam als coach van Jong Marokko. (NOS)

• De Oranje-vrouwen zorgden bij hun clubs voor (fraaie) doelpunten. Viviane Miedema en Lieke Martens waren trefzeker voor respectievelijk Arsenal en Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik keek veel van hem, al zijn wedstrijden. Hij was de favoriet van mijn broer. Daarom ben ik opgegroeid met het zo vaak zien van beelden van hem.'
Marcus Rashford keek als kleuter al naar de verrichtingen van de Braziliaan Ronaldo. De aanvaller van Manchester United, die dinsdag op Wembley tegen Brazilië speelt, zag hem in 2003 in het shirt van Real Madrid op Old Trafford de show stelen. Het was ook een les. 'Hij was vrij. Waar hij ook speelde, hij was vrij, ging het veld op en liet zichzelf zien. Als je dat doet, speel je je beste voetbal.' (The Express)

Kylian Mbappé beleefde bij de Franse nationale ploeg een lekker trainingsavondje. De tiener van Paris Saint-Germain ging lekker uit zijn dak na een panna voor Antoine Griezmann.

🤣🇫🇷🐃⚽️ @equipedefrance

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe29) op

• De broers Pogba zorgen ook buiten het veld voor vermaak. Blijkbaar zit de achillespeesblessure de voormalig Sparta Rotterdam-spits Mathias Pogba niet dwars tijdens het MTV European Music Event.

Loading... #MTVEMA @florentinpogbaofficial @mathiaspogbaofficial #mtvema2017

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

De Ierse fans staan bekend om hun sfeervolle en grappige gedrag. Ook op bezoek in Kopenhagen voor het WK-play-offduel met Denemarken doen ze van zich spreken voor een lingeriewinkel Victoria's Secret.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De Schotse tuchtcommissie heeft hard ingegrepen. Falkirk-aanvaller Kevin O'Hara is voor acht duels geschorst voor het beledigen van Dunfermline-middenvelder Dean Shiels, die sinds 2006 met één oog door het leven gaat. Juist die handicap werd de Noord-Ierse international nagedragen tijdens het duel van begin oktober. En daar is de Schotse bond niet van gediend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.