Bale en Sommer houden hoofd niet koel, Wilmots geniet

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Bale en Sommer houden hoofd niet koel, Wilmots geniet

Bale in de vriezer
Wales staat na twee groepsduels op drie punten en neemt het maandag op tegen Rusland. Bij winst is het land al zeker van een plek bij de laatste zestien, dus een gedegen voorbereiding op die wedstrijd is geen overbodige luxe. Sterspeler Gareth Bale liet zijn lijf en leden rusten in een futuristische vriezer.

Sommer: baas boven baas
In Nederland hadden we Edwin van der Sar, maar Zwitserland heeft met Yann Sommer haar eigen ijskonijn tussen de palen. Sommer is de baas boven die andere baas, Gareth Bale, want de doelman van Borussia Mönchengladbach laat de tempratuur in zijn eigen vrieskist dalen tot ver onder nul.

@ysommer1 vs @garethbale11 1:0 😎! #AllezLaSuisse

Een foto die is geplaatst door Swiss National Football Teams (@nationalteams_sfvasf) op

Podolski goochelt
Lukas Podolski kwam dit EK nog niet in actie, dus toont zijn kunsten dus maar na de training van Duitsland. De contractspeler van Galatasaray blijft foutloos als hij de bal vanachter de doellijn in het doel moet krullen. Kijk je mee, Joachim Löw?

Wilmots kijkt door een roze bril
De kritiek op Marc Wilmots was na de 2-0 nederlaag tegen Italië niet van de lucht, maar na de 3-0 overwinning op Ierland ziet de wereld er plots heel anders uit. De bondscoach van De Rode Duivels kent het wereldje en gaat mee in de euforie. Naast koning Filip moet hij zich toch voor heel even de kroonprins hebben gevoeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.