Bale: 'En nu het EK winnen, waarom niet?'

Reacties

Gareth Bale kon na afloop van de gewonnen Champions League tegen Atlético Madrid zijn geluk niet op. De Welshman sloot in Milaan langs de zijlijn vol branie af.

Bale: 'En nu het EK winnen, waarom niet?'

In San Siro waren strafschoppen nodig nadat er in de reguliere speeltijd met 1-1 besloten was. Bale, die een van de penalty's in de serie binnen schoot, zag hoe Juanfran van Atlético als enige miste en Cristiano Ronaldo het vonnis velde over de stadgenoot.

'Ik was eigenlijk helemaal niet nerveus', meende Bale toen hij over zijn strafschop begon. 'Daarna eigenlijk veel meer, maar gelukkig waren al onze penalty's briljant. Ik had in de slotfase wel enorm last van kramp overal. Ook weer direct na mijn penalty inderdaad, maar gelukkig niet vlak ervoor.'

'Wat een geweldig gevoel. Ik kan het bijna niet in woorden uitdrukken, we hebben de elfde!', vervolgde Bale, die in 2014 in zijn eerste seizoen sinds zijn komst naar Madrid ook al De Cup met de Grote Oren  pakte. 'We hebben vandaag vastberadenheid getoond. De spelers van Real hebben laten zien wat ze waard zijn. Natuurlijk is dit lullig voor Atlético, maar als je in de finale staat, dan moet je winnen…', stelde de Welshman, die zich nu op gaat maken voor het EK. 'En dan gaan we ook voor die trofee, waarom niet?', besloot hij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.