Bakker straalt na bijzondere PSG-avond: 'Ik heb mijn kans gegrepen'

Reacties

Mitchel Bakker beleefde woensdag een avond om nooit te vergeten. De negentienjarige Nederlander stond voor het eerst in de basis bij Paris Saint-Germain en kan zijn geluk niet op.

Bakker straalt na bijzondere PSG-avond: 'Ik heb mijn kans gegrepen'
© Pro Shots

De linksachter maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Ajax naar PSG en moest lang wachten op zijn kans in Parijs. Eind januari maakte hij dan eindelijk zijn officiële debuut als invaller en woensdag mocht hij het voor het eerst vanaf de aftrap laten zien. Lang had hij niet nodig om zijn stempel te drukken: al na 46 seconden gaf hij een strakke voorzet die uiteindelijk via een Dijon-verdediger in eigen doel werd gewerkt.

'Ik hoorde deze middag tijdens de wedstrijdbespreking pas dat ik zou spelen', vertelt Bakker aan het clubkanaal van PSG. 'Ik was heel erg blij! Dit was mijn doel en ik denk dat ik mijn kans gegrepen heb', aldus de verdediger, die de volle negentig minuten volmaakte. De bezoekers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 1-6.

'De eerste helft was oké van ons, de tweede helft was beter. We vonden de oplossingen aan de bal en lieten hem goed rondgaan. Het team speelde erg goed', aldus Bakker. Zijn trainer was het daarmee eens: 'We waren geduldig en speelden snel en simpel. We controleerden de wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.