Bakker nadert na jaren blessureleed rentree bij Groningen

Reacties

Voor Nick Bakker gloort hoop na twee jaar blessureleed. De verdediger is herstellende van zijn tweede zware knieoperatie en mag deze maand de groepstraining bij FC Groningen hervatten.

Bakker nadert na jaren blessureleed rentree bij Groningen

De 22-jarige Groninger was net hersteld van een zware knieblessure, toen het noodlot hem afgelopen zomer opnieuw trof. In september werd hij voor de tweede keer geopereerd aan zijn linkerknie, zes maanden later loopt hij weer rondjes op het trainingsveld. 'Dit heb ik heel erg gemist, ik heb het best zwaar gehad', zegt hij in gesprek met FC Groningen TV.

Bakker liet in zijn eerste wedstrijden voor de Trots van het Noorden meteen een goede indruk na, maar kwam in totaal pas zes wedstrijden in actie voor de hoofdmacht. 'Je put in al die maanden zonder voetbal moed uit de dingen die je wel kunt doen, zoals opnieuw kunnen lopen. Ik voel me sterk en fit. Ik lig op schema.'

Wellicht kan Bakker dit seizoen nog speelminuten maken. Zijn contract loopt tot het einde van dit seizoen, maar FC Groningen heeft een eenzijdige optie om dit met een jaar te verlengen. Zijn fitheid zal uiteraard worden meegenomen in dit besluit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.