Bakkali trefzeker tijdens langverwachte zege Valencia

Reacties

Na vijf wedstrijden op rij zonder zege heeft Valencia eindelijk weer eens gewonnen. In de strijd om de Copa del Rey werd Leganés verslagen: 1-3. Zakaria Bakkali deelde mee in de feestvreugde.

Bakkali trefzeker tijdens langverwachte zege Valencia

Begin oktober werd Cesare Prandelli aangesteld als hoofdtrainer van Valencia. De 57-jarige Italiaan was de opvolger van interim-trainer Voro González, die op zijn beurt weer de eind september ontslagen Pako Ayestaran had opgevolgd. Prandelli begon met een overwinning op Sporting Gijón, maar daarna ging het weer mis.

In de Primera División verloor Valencia drie wedstrijden en speelde het er twee gelijk, waardoor Prandelli een overwinning wel kon gebruiken. Die kwam er ook in het toernooi om de Copa del Rey, al werd het nog even spannend. Nadat Munir El Haddadi en Álvaro Medrán ervoor hadden gezorgd dat het na 25 minuten al 0-2 stond, kwam Leganés na een klein uur via Darwin Machís terug in de wedstrijd.

In de extra speeltijd zorgde invaller Bakkali ervoor dat Valencia over drie weken met een marge van twee doelpunten aan de return begint. Het was voor de ex-PSV'er zijn eerste doelpunt sinds 31 oktober 2015, bijna dertien maanden geleden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.