Bakkali krijgt direct na 'mentale opkikker' nieuwe tegenvaller bij Anderlecht

Reacties

Het zit Zakaria Bakkali dit seizoen niet mee. De 24-jarige aanvaller moest maandenlang toekijken vanwege een zware knieblessure. Een maand geleden maakte hij zijn rentree en afgelopen zondag scoorde hij tegen Eupen (6-1), maar nu moet Bakkali de uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren aan zich voorbij laten gaan.

Bakkali krijgt direct na 'mentale opkikker' nieuwe tegenvaller bij Anderlecht
© Pro Shots

In een wedstrijd waarin het geplaagde Anderlecht eindelijk weer eens uithaalde, bepaalde invaller Bakkali de eindstand op 6-1. Michel Vlap scoorde en gaf een assist. Bakkali raakte maandag op de training echter opnieuw geblesseerd aan zijn knie. 'Dit weekend komt voor hem nog te vroeg, maar het ziet er niet naar uit dat hij er heel lang uit ligt', sprak trainer Frank Vercauteren tijdens zijn wekelijkse vooruitblik.

Bakkali was na het duel met Eupen juist nog blij met zijn eerste goal sinds 25 oktober 2018. 'Dit is een mentale opkikker voor me', zei Bakkali tegen Voetbalkrant.com. 'Ik hoop dat ik tot aan het einde van het seizoen nog zo veel mogelijk kan spelen. Ik stond bijna een jaar aan de kant. Ik boek vooruitgang en laat ons zeggen dat ik op tachtig procent van mijn kunnen zit.'

Bakkali kwam dit seizoen in vier wedstrijden tot 54 speelminuten. De voormalig PSV'er werkte maandenlang aan zijn herstel. Vorig seizoen kampte Bakkali vooral in de tweede seizoenshelft met fysieke problemen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer Z. Bakkali
Meer over Z. Bakkali
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.