Bakayoko in kampioensvorm: PSV'er heeft nog veel te winnen

ADVERTORIAL - De eindstreep komt steeds dichterbij voor koploper PSV, dat nog zes wedstrijden voor de boeg heeft in de Eredivisie. Tegen AZ moet een volgende stap worden gezet naar het voor het eerst sinds 2018 winnen van de landstitel. Unibet biedt bij de topper een speciale odd aan voor een treffer van man in vorm Johan Bakayoko!

Bakayoko in kampioensvorm: PSV'er heeft nog veel te winnen
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
AZ
AZ

PSV tegen AZ is de nummer één van de Eredivisie tegen de nummer vier. Juist sterke optredens in dit soort topwedstrijden hebben extra waarde voor Bakayoko met het oog op zijn interlandcarrière. De twintigjarige rechtsbuiten moet als de druk hoog is aan bondscoach Domenico Tedesco laten zien dat hij klaar is voor een basisplaats op het EK. De elfvoudig international mocht in vier van de vijf laatste wedstrijden van België starten. De voortekenen voor een basisplaats op het eindtoernooi in Duitsland zijn dus goed. Tegelijkertijd is er pittige concurrentie. In de laatste interland, de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland, mocht Arsenal-aanvaller Leandro Trossard als rechtsbuiten starten.

Het is aan Bakayoko om met goals en assists krediet op te bouwen richting het EK. Wat dat betreft is de flankspeler op de goede weg. Bakayoko scoorde vier keer in zijn laatste zes Eredivisie-wedstrijden, waaronder twee keer in zijn laatste twee optredens. Tegen Excelsior dook hij dinsdag op het juiste moment op de juiste plek op na een knappe actie van Malik Tillman. Een halve week eerder had Bakayoko tegen NEC alert toegeslagen uit de rebound.

Unibet speelt met een verhoogde quotering in op de goals van Bakayoko. Onder de noemer Uniboost Uitblinker wordt een speciale odd van 4.00 aangeboden voor Bakayoko scoort. Deze quotering is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: PSV - AZ
Weddenschap: Johan Bakayoko scoort
Odd: 4.00

De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Welkomstactie
In dit weekend met Eredivisie-toppers lonkt voor nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder ook een fraaie welkomstactie. Bij die actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor Beide teams scoren bij Feyenoord - Ajax. Meespelen met die actie voor De Klassieker, die zondag om 14.30 uur begint, kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's