'Bad Boy' Barton werkt zich ook als manager in de nesten

Reacties

Als speler kwam Joey Barton vaak in opspraak en de Engelsman lijkt nu hij manager is van League One-club Fleetwood Town niet van zijn fouten te hebben geleerd. De politie onderzoekt een vermeende aanval van Barton op Barnsley-manager Daniel Stendel.

'Bad Boy' Barton werkt zich ook als manager in de nesten

Het incident vond plaats na de League One-wedstrijd tussen Barnsley en Fleetwood Town (4-2) van zaterdag. Terwijl de spelers en leden van de technische staf zich richting de kleedkamer begaven ontstond een ruzie tussen Barton en Stendel die uiteindelijk zou zijn geculmineerd in een aanval van Barton op zijn collega.

Volgens Sky Sports kreeg Stendel medische hulp. De televisiezender deelde zaterdagavond ook beelden waarop te zien is dat Barton staande wordt gehouden door de politie, die ook al met een statement kwam. 'We zijn ons ervan bewust dat er zich iets heeft afgespeeld in de spelerstunnel en onderzoeken dit voorval.' Barton heeft al gesproken met de politie en zal dit op zeer korte termijn opnieuw doen.

Barton heeft nogal wat op zijn kerfstok. Zo belandde in zijn tijd bij Manchester City met ploeggenoot Ousmane Dabo na een vechtpartij in het ziekenhuis en doofde hij tijdens een kerstfeest van de club een sigaret in het gezicht van jeugdspeler Jamie Tandy. Als speler van Newcastle United zat hij in 2008 dik twee maanden in de gevangenis wegens het mishandelen van een tiener in Liverpool. In de herfst van zijn loopbaan kreeg Barton een stevige schorsing voor het wedden op dik duizend voetbalwedstrijden over een periode van tien jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.