Babadi heeft de clubs voor het uitkiezen, ook gesprek met Ajax aanstaande

Reacties

Isaac Babadi heeft over belangstelling niet te klagen. Er is heel veel interesse uit Engeland, Duitsland, Italië en Frankrijk voor de achttienjarige aanvallende middenvelder van PSV, die in Eindhoven een aflopende verbintenis heeft.

Babadi heeft de clubs voor het uitkiezen, ook gesprek met Ajax aanstaande
© Pro Shots

Ook Ajax vindt Babadi een interessante speler, al voordat hij bij PSV tekende informeerden de Amsterdammers naar het talent en gedurende zijn periode in Eindhoven is er ieder jaar wel informeel contact geweest. Er komt snel een gesprek met PSV, maar de entourage van Babadi gaat eerst om tafel met andere geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax. Het gaat erom welk perspectief de aanvallende middenvelder heeft.

Ook het kamp-Babadi beseft dat PSV heel goed draait en het talent daarom pas op de plaats moet maken. Maar de vraag is hoe het perspectief volgend seizoen is, want Babadi moet dan spelen. Op dit moment heeft hij bijvoorbeeld Ismael Saibari, Guus Til en Malik Tillman nog voor zich, maar laatstgenoemde wordt dit seizoen gehuurd van Bayern München. De Eindhovenaren hebben echter een optie tot koop bedongen.

De entourage benadrukt dat er sowieso ook nog met PSV gesproken gaat worden en dat het verlengen van zijn aflopende verbintenis zeker tot de mogelijkheden behoort.

Overigens hebben de Eindhovenaren Babadi deze week tijdelijk teruggezet naar Jong PSV, aangezien het talent maandag te laat was voor de wedstrijdbespreking voor het thuisduel met FC Den Bosch. Voor straf moet de aanvallende middenvelder deze week meetrainen met het beloftenteam.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Babadi
Meer over Babadi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.