Azarkan komt met update: 'Bedankt voor alle lieve berichtjes'

Reacties

Marouan Azarkan heeft een hersenschudding overgehouden aan de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen RKC Waalwijk (1-1). De middenvelder bleef zaterdag roerloos liggen na een botsing met Aaron Meijers en moest naar het ziekenhuis. 

Azarkan komt met update: 'Bedankt voor alle lieve berichtjes'
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

De wedstrijd van Azarkan zou maar een minuut of drie duren. Vlak na zijn entree kwam de invaller hard in aanraking met Meijers. Dat zorgde voor paniek in Utrecht, want Azarkan moest minutenlang worden behandeld op het veld. 'Het was enorm schrikken', gaf trainer Ron Jans na afloop toe voor de camera van ESPN. 'We moeten even afwachten hoe het is.'

Na tests in het ziekenhuis blijkt het om een hersenschudding te gaan. Dat meldt Azarkan op Instagram. 'Bedankt voor alle lieve berichtjes. Het gaat goed met me, ik heb er alleen een hersenschudding aan overgehouden. Ik neem de komende dagen goed rust en dan hoop ik dat ik snel weer op het veld kan staan', schrijft de speler van Utrecht. 

FC Utrecht sluit de eerste seizoenshelft woensdag af met een KNVB-Bekerduel met Feyenoord. Die wedstrijd wordt woensdag om 21.00 uur afgetrapt in De Kuip. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.