AZ ziet vanuit leunstoel Dinamo Kiev ploeteren

Reacties

Dinamo Kiev moest in tegenstelling tot AZ wel aan de bak in de aanloop naar de Europese confrontatie in de jacht op een Champions League-ticket. Het werd een frustrerende wedstrijd voor de Oekraïense nummer twee.

AZ ziet vanuit leunstoel Dinamo Kiev ploeteren
© Pro Shots
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev
0 - 0
Desna
Desna

Dinamo Kiev was in eigen land het seizoen begonnen met een overtuigende zege op Olimpik Donetsk (1-4) om vervolgens kampioen Shahktar Donetsk in de strijd om de Oekraïense Super Cup met 3-1 te verslaan.

Tegen Desna liep het vrijdag allemaal minder voorspoedig voor de ploeg van trainer Mircea Lucescu. De Roemeense coach zag zijn ploeg alle moeite hebben met de gasten, die in de tweede helft wel meer onder druk kwamen te staan maar niet hoefden te capituleren. Ook de entree van Fran Sol kon Dinamo Kiev niet behoeden voor een puntenverlies.

Dinamo Kiev is dinsdag de gastheer van AZ, dat in Oekraïne strijdt om één plek in het voorportaal van de Champions League. De Alkmaarders werden door de KNVB gevrijwaard van een wedstrijd om zich goed te kunnen voorbereiden op dit duel in de voorronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.