AZ verrast en haalt Bazoer binnen als opvolger Midtsjø

Reacties

Riechedly Bazoer vervolgt zijn loopbaan bij AZ. De Alkmaarders maken via de officiële kanalen melding van de komst van de middenvelder, die transfervrij was sinds zijn vertrek bij Vitesse.

AZ verrast en haalt Bazoer binnen als opvolger Midtsjø
© Pro Shots

Bazoer (25) heeft voor drie jaar getekend bij AZ en sluit per direct aan bij de selectie van Pascal Jansen. Met de komst van de middenvelder speelt AZ in op de aanstaande transfer van Fredrik Midtsjø. De Noorse middenvelder is momenteel al in Turkije om een transfer naar Galatasaray af te ronden.

'Het voelt fantastisch hier te zijn', zegt Bazoer op de website van zijn nieuwe club. 'Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen.'

Voor Bazoer wordt AZ de zesde club uit zijn loopbaan. Hij brak door bij Ajax en belandde via FC Porto, VfL Wolfsburg en FC Utrecht bij Vitesse. Zijn laatste wedstrijd voor de Arnhemmers was tégen AZ, in de finale van de nacompetitie. Tijdens en na dat duel flirtte Jansen al met Bazoer

Na de komst van Mees de Wit, Mayckel Lahdo, Jens Odgaard en Zinho Vanheusden is Bazoer de vijfde zomerse aanwinst voor AZ. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.