AZ is 'belangrijkste winteraanwinst' alweer kwijt met blessure

Reacties

Het zit Stijn Wuytens niet mee. De verdediger van AZ maakte zaterdag na langdurig blessureleed zijn eerste speelminuten van het seizoen, maar zit nu alweer in de lappenmand.

AZ is 'belangrijkste winteraanwinst' alweer kwijt met blessure

Wuytens (29) kwam voor zaterdag op 13 april 2018 voor het laatst in actie voor AZ. Vervolgens stond de verdediger maandenlang aan de kant, vanwege een probleem rond zijn buikspier en lies. Tegen FC Utrecht (3-0 zege) zat Wuytens voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie en daar was coach John van den Brom erg blij mee. Hij noemde de teruggekeerde Belg 'de belangrijkste winteraanwinst' van AZ.

Wuytens mocht als invaller negen minuten meedoen en was blij dat hij zich eindelijk weer voetballer kon voelen. Op de training van zondag raakte hij echter alweer geblesseerd, waardoor de mandekker dinsdag niet mee kan doen in de bekerwedstrijd tegen Vitesse.

'Als we het over een teleurstelling hebben, is het dat Stijn er niet bij is morgen', zegt Van den Brom op de website van AZ. 'Hoe zijn blessure er precies uitziet, weet ik niet. Dat zal moeten blijken. Verder is iedereen fit.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.