Ayoub laat gezicht zien bij Spaanse club van Schreuder

Reacties

Het is goed mogelijk dat Yassin Ayoub binnenkort weer onder de pannen is. De 29-jarige middenvelder is opgedoken bij CD Castellón, de club van trainer Dick Schreuder, waar hij een stage afwerkt.

Ayoub laat gezicht zien bij Spaanse club van Schreuder

Dat Ayoub bij Castellón aan de slag gaat, is geen zekerheidje. Club en speler bekijken deze week of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Ayoub wordt een dezer dagen in Spanje verwacht en mag zich dan tonen aan Schreuder.

Ayoub kwam het afgelopen jaar uit voor Excelsior. Begin vorige maand werd bekend dat de samenwerking stopte, omdat beide partijen meer van elkaar hadden verwacht. 'Hij is niet gelukkig met ons mee en wij niet met hem. Dan moet je besluiten allebei een andere weg te gaan', vertelde trainer Marinus Dijkhuizen. 'Ayoub traint nog wel bij ons, maar hij heeft de ruimte om iets anders te zoeken', voegde technisch manager Niels van Duinen daar nog aan toe.

Ayoub doorliep de jeugdopleiding van Ajax en FC Utrecht en transfereerde in 2018 naar Feyenoord. Daarna waren Panathinaikos en Excelsior zijn clubs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Castellón
Meer over Castellón
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.