Aulas vreest voor vertrek Memphis: 'Dat kan nog tot 13 oktober'

Reacties

Memphis Depay bereidt zich deze week met Olympique Lyon voor op de belangrijke duels met Paris Saint-Germain en Juventus van later deze zomer. Over de toekomst van de Oranje-international is volgens voorzitter Jean-Michel Aulas nog altijd geen duideljkheid.

Aulas vreest voor vertrek Memphis: 'Dat kan nog tot 13 oktober'

Lyon vertrok zondag naar Évian-les-Bains voor een trainingskamp, om zich na de  coronabreak voor te bereiden op de finale om de Coupe de la Ligue tegen Paris Saint-Germain (31 juli). Een week later staat de return tegen Juventus in de achtste finale van de Champions League op het programma (7 augustus, heenduel: 1-0).

Voor Memphis kunnen het zijn eerste officiële wedstrijden worden sinds hij in december een zware knieblessure opliep. De 26-jarige aanvaller werkte sindsdien hard aan zijn rentree met het oog op het EK, dat inmiddels is verplaats naar volgend jaar zomer. Maar nu volgen dus toch nog enkele 'finales', zij het met zijn club.

Aulas heeft er vertrouwen in dat Memphis die duels kan spelen, maar weet niet of dat ook zijn laatste wedstrijden voor de club zijn. 'Hij zal spelen in de finales die ons wachten. Maar helaas is de internationale transferperiode uitgesteld tot 13 oktober, dus ze kunnen onze spelers tot die tijd nog oppikken!', zei hij tegen Le Progrès.

De toekomst van Memphis houdt Aulas al tijden in onzekerheid. Volgens de 71-jarige clubbaas wilde de Oranje-international eerder niet in gesprek over het verlengen van zijn in 2021 aflopende contract, omdat hij zich wilde richten op zijn revalidatie. Blijft een verlenging van zijn contract uit, dan lijkt een transfer de enige optie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Toekomst Memphis: van AS Roma tot Chelsea, voor welke club moet hij kiezen?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.