Aubameyang sneert terug naar Dortmund-baas: 'Jij bent zo'n clown'

Reacties

Tussen Pierre-Emerick Aubameyang en Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke komt het voorlopig niet meer goed. De Arsenal-aanvaller heeft fel gereageerd op uitlatingen van de Duitser.

Aubameyang sneert terug naar Dortmund-baas: 'Jij bent zo'n clown'
© Pro Shots

De algemeen directeur van Dortmund haalde in gesprek met die Suddeutsche Zeitung uit naar Aubameyang. De dertigjarige Gabonees verliet de Duitse grootmacht begin 2018 voor Arsenal. Volgens Watzke was dat puur een keuze voor het geld.

'Natuurlijk is het lastig een speler te houden als dat soort geldbedragen op tafel komen. Sommigen gaan puur voor het geld naar clubs waar al jaren geen Champions League-voetbal gespeeld is. Kijk naar Aubameyang. Hij doet het goed bij Arsenal en zal een warm gevoel krijgen als hij naar zijn bankrekening kijkt, maar op woensdagavond zit hij treurig op de bank omdat hij de Champions League via de televisie moet volgen.'

Die woorden zijn bij Aubameyang in het verkeerde keelgat geschoten. De afmaker reageert op Twitter: 'Het is beter voor jou dat ik nooit zal zeggen waarom ik Dortmund echt verlaten heb. Jij bent zo'n clown, meneer Watzke. Ik weet nog dat je zei dat we Ousmane Dembélé nooit zouden verkopen. Daarna kwam er een bod van meer dan honderd miljoen euro en was jij de eerste die toehapte, dus heb het alsjeblieft niet over geld! Laat me met rust, alsjeblieft.'

Aubameyang komt donderdagavond mogelijk met Arsenal in actie in de Europa League. Standard Luik komt naar het Emirates Stadium voor de tweede wedstrijd in Groep F, waar de Londenaren al aan de leiding gaan na een 0-3 zege bij Eintracht Frankfurt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.