Atlético zet Chinese miljoenen apart voor Diego Costa

Reacties

Atlético Madrid zet komende zomer in op een terugkeer van Diego Costa naar Estadio Vicente Calderón, bevestigt clubpresident Enrique Cerezo. Los Rojiblancos, die door het vertrek van Jackson Martínez behoorlijk wat te besteden hebben, hopen de Spanjaard los te weken bij Chelsea.

Atlético zet Chinese miljoenen apart voor Diego Costa

'We doen er altijd alles aan om de beste spelers ter wereld aan te trekken en Diego is er daar eentje van', zei Cerezo in een radiointerview bij Cadena Cope. 'We zullen met Chelsea om tafel gaan.'

Diego Costa, die tijdens de winterse transferwindow al in verband werd gebracht met een terugkeer naar de club waar hij tussen 2007 en 2014 onder contract stond, is in Londen nog in het bezit van een verbintenis tot medio 2019.

De spits - dit seizoen acht keer trefzeker in de Premier League - wegkopen moet geen probleem zijn voor Atléti, gezien de transfersom die de club ontving voor het vertrek van Jackson Martínez naar Guangzhou Evergrande. De Chinezen telden liefst 42 miljoen euro neer voor de komst van de Colombiaan, die overigens slechts deels eigendom van Atlético was. 'Dat was een geweldige deal voor alledrie de partijen', meende Cerezo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.