'Atlético wijst Man Utd na bod van 130 miljoen op clausule van 350 miljoen'

Reacties

Manchester United heeft een megabod op João Félix geplaatst, maar is afgewezen door Atlético Madrid. Dit meldt de Madrileense sportkrant AS. De Engelse club wil 130 miljoen euro betalen voor de Portugese aanvaller.

'Atlético wijst Man Utd na bod van 130 miljoen op clausule van 350 miljoen'
© Pro Shots

Dit is ongeveer hetzelfde bedrag wat Atlético Madrid in 2019 betaalde aan Benfica om Félix over te nemen. Ondanks een evenaring van die transfersom, denkt de Spaanse club er niet aan om Félix voor dat bedrag te laten gaan. De clubleiding wees United doodleuk op de clausule in het contract van Félix, ter waarde van 350 miljoen.

Félix zelf heeft ook geen interesse in een vertrek. Volgens het Spaanse medium is de Portugees eindelijk gewend aan zijn nieuwe omgeving en is hij klaar om Atlético Madrid bij de hand te nemen in het nieuwe seizoen. De kampioen van 2021 begon het seizoen met een 0-3 overwinning op Getafe, Félix leverde de assist voor ieder doelpunt.

Voor United is het de zoveelste potentiële deal die uitlekt. De huidige hekkensluiter van de Premier League is op zoek naar versterkingen na een rampzalige seizoenstart. United kreeg al zes doelpunten tegen en staat maandag tegenover titelkandidaat Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.