Atlético-preses lachend over Anfield: 'Liverpool zou inspectie niet doorstaan'

Reacties

Enrique Cerezo heeft daags na de zege van Atlético Madrid op Liverpool nog wat olie op het vuur gegooid voor de return. De clubpresident plaatste zijn vraagtekens bij het onderkomen van de Premier League-koploper.

Atlético-preses lachend over Anfield: 'Liverpool zou inspectie niet doorstaan'
© Pro Shots

Bij een prijsuitreiking voor het Spaanse vrouwenvoetbal glunderde Cerezo woensdag nog van trots na de 1-0 in het eerste duel met Liverpool. 'Ik slaap altijd goed. Maar dit zijn wel de dagen dat je van de glorie proeft. Volgens veel media waren we een week geleden al overleden en begraven en nu leven we meer dan ooit tevoren. Liverpool was al dertig wedstrijden ongeslagen, volgens velen was Liverpool ook de beste ploeg van de wereld. We zijn blij, maar er is natuurlijk nog wel een wedstrijd te gaan', sprak de preses volgens AS.

Niet alleen op het veld maakte Atlético dinsdagavond indruk. De ontvangst voor de spelers vooraf was al indrukwekkend door een zee van fakkels en het Estadio Wanda Metropolitano kolkte van begin tot einde. Cerezo was daar trots op. 'Het is geweldig om te zien dat de fans zou betrokken zijn bij ons team. Anfield is ook een mooi stadion, maar wel oud. Het zou een inspectie van de UEFA waarschijnlijk niet doorstaan', zei de Spanjaard lachend.

Cerezo benadrukte vervolgens zijn vertrouwen in trainer Diego Simeone en zei al enorm uit te kijken naar de return. Titelverdediger Liverpool moet op 11 maart zien terug te komen van een 1-0 achterstand tegen Atlético.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.