Atlético en Sporting maken einde aan slepende Martins-affaire

Reacties

Sporting Portugal en Atlético Madrid hebben elkaar dan toch gevonden in een afkoopsom voor Gelson Martins. De onderhandelingen leverden trainer Marcel Keizer een spits op.

Atlético en Sporting maken einde aan slepende Martins-affaire

Martins verkaste afgelopen zomer naar Atlético Madrid. De aanvaller achtte zich transfervrij nadat hij zijn contract had opgezegd vanwege de aanval van Sporting-fans. De Portugese club liet het er niet bij zitten en dreigde met een gang naar de rechter om nog een transfersom af te dwingen.

Tot een juridische strijd is het niet gekomen. Atlético Madrid en Sporting zijn tot een vergelijk gekomen, waarbij ook Luciano Vietto werd betrokken. De Spaanse club betaalt 22,5 miljoen euro voor Martins, terwijl de Portugezen op hun beurt voor 7,5 miljoen euro de Argentijn overnemen van Atlético.

De vraag is waar de toekomst van Martins ligt. Na een half jaar in Madrid verhuisde hij op huurbasis naar AS Monaco. In de Ligue 1 hervond hij zijn vorm getuige de vier goals en vier assists. Vietto speelde afgelopen seizoen helemaal niet voor de Rojiblancos, die hem verhuurden aan Fulham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.