Atlético blijft in de race dankzij oplettende Griezmann

Reacties

Antoine Griezmann heeft Atlético Madrid de derde blamage in een week bespaard. De Fransman kopte in de derde minuut van de extra tijd de enige treffer op het bord tegen Sporting Gijón: 1-0.

Atlético blijft in de race dankzij oplettende Griezmann

Griezmann reageerde alert toen een lange bal doorschoot en hij nog net het beslissende zetje kon geven met zijn hoofd. Na gelijke spelen tegen Deportivo la Coruña (1-1) en Astana FK (0-0) in de Champions League leek de ploeg van Diego Simeone in de competitie achterop te raken, maar de achterstand op Barcelona en Real Madrid bedraagt door de late 1-0 vier verliespunten, met een onderling duel tussen die twee grootmachten op de volgende speeldag in de Primera División in het verschiet.

Atlético zette pas in het laatste halfuur echt aan, met een grote kans voor Griezmann tot gevolg. Maar zijn inzet werd echter door keeper Iván Cuéllar knap uit het doel geranseld. Ook Jan Oblak moest aan de overkant nog aan de bak bij een geniepig schot van Jony.

Sporting Gijón-manager Abelardo trok na een tamme eerste helft een muur op voor het eigen doel, waarmee hij ook zijn oude club Barcelona (waar hij als speler actief was) een dienst leek te gaan bewijzen. Dat had ook Barcelona-huurling Alen Halilovic kunnen doen, die voor rust nog een kans kreeg om de bezoekers aan de leiding te brengen in Vicente Calderón.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.