Athletic de Bilbao toont zich waardig opponent Villarreal

Villarreal boekte een knappe overwinning bij Athletic de Bilbao (0-1). Waar eerder dit seizoen het thuisduel ruim werd gewonnen (4-1), was de uitwedstrijd lastiger voor El Submarino Amarillo.

Athletic de Bilbao toont zich waardig opponent Villarreal

Spektakel ontbrak in de wedstrijd in Bilbao. Het enige hoogtepunt resulteerde direct in het enige doelpunt van de wedstrijd. Op aangeven van Borja Valero kopte Marcos Rubén de bal in de lange hoek.

Villarreal, de tegenstander van FC Twente in het Europa League-toernooi, zal tegen de Tukkers beter spel moeten vertonen om zich te scharen bij de laatste vier. Tegen Athletic de Bilbao was het wel genoeg voor een zege die een gedeelde vier plaats in de Primera División oplevert.

Valencia kan in punten afstand nemen door zondagavond te winnen van Sevilla. Athletic de Bilbao blijft ondanks de nederlaag zesde staan.

Overige uitslagen Primera DivisiónDeportivo la Coruña - Levante 0-1Sporting Gijón - Almería 1-0Hércules Alicante - Osasuna 0-4Málaga - Espanyol 2-0Racing Santander - Real Sociedad 2-1 Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's