Athletic de Bilbao drijft prijs gewilde Williams op

Reacties

Iñaki Williams heeft zijn contract met Athletic de Bilbao tot medio 2021 verlengd. In de nieuwe verbintenis van de 21-jarige Spanjaard is een ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro opgenomen.

Athletic de Bilbao drijft prijs gewilde Williams op

Williams is dit seizoen een van de smaakmakers bij de Basken. De Spaanse jeugdinternational scoorde in de Primera División zes keer en voegde in de Europa League twee treffers aan zijn totaal toe. AZ hield de buitenspeler in eigen huis van scoren. In de terugwedstrijd zat Williams negentig minuten op de bank.

Het vorige contract, waarin een ontsnappingsclausule van twintig miljoen euro was opgenomen, liep nog anderhalf jaar door. Door de stormachtige ontwikkeling hadden volgens Engelse en Spaanse media onder meer Arsenal, Real Madrid, Liverpool en Manchester City interesse om van die clausule gebruik te maken.

Europese grootmachten winkelden de laatste seizoenen graag in Bilbao. Zo raakte Athletic Ander Herrera (Manchester United), Fernando Llorente (Juventus) en Javi Martinez (Bayern München) aan topclubs kwijt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.