Aston Villa laat het bij een duel schorsing voor Agbonlahor

Reacties

Aston Villa heeft het onderzoek naar het gedrag van Gabriel Agbonlahor tijdens zijn vakantie afgerond en onderneemt geen verdere stappen tegen de 29-jarige aanvaller. De Engelsman moest zaterdag in afwachting van het verdict van zijn club toekijken toen de hekkensluiter van de Premier League het thuis opnam tegen Chelsea (4-0 nederlaag).

Aston Villa laat het bij een duel schorsing voor Agbonlahor

In de Engelse media doken vorige week foto's op van Agbonlahor met een waterpijp bij een uitgaansgelegenheid in Dubai. De spits vierde daar vakantie met ploeggenoot Micah Richards, terwijl ook Crystal Palace-spelers Dwight Gayle en Fraizer Campbell aanwezig waren. Die actie blijft - behalve een gemiste competitiewedstrijd - zonder gevolgen, meldt de club via Twitter.

Het incident past in het rampseizoen voor Aston Villa, dat met zestien punten uit 32 duels roemloos laatste staat in de Premier League. De achterstand op nummer negentien Newcastle United bedraagt negen punten. The Magpies hebben ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Eerder dit seizoen zette Aston Villa Jack Grealish uit de selectie nadat hij bewusteloos op straat werd gevonden na een avond stappen tijdens zijn vakantie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.