Ashley Barnes kust tegenstander tijdens opstootje

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ashley Barnes kust tegenstander tijdens opstootje

• Een komisch moment in Engeland. Joe Bennett (Cardiff City) en Ashley Barnes (Burnley) kregen het aan de stok en stonden met de koppen tegen elkaar. Laatstgenoemde ging nog een stapje verder in de provocaties. Hij gaf Bennett tot twee keer toe een kus op de neus en liet de Engelsman verbijsterd achter.

• Voormalig Vitesse-middenvelder Mason Mount was zaterdag de grote man bij Derby County. De Chelsea-huurling hielp de ploeg van manager Frank Lampard met een hattrick langs Bolton Wanderers. Bij zijn laatste treffer was Ashley Cole de aangever. Het was een goede reden om een fraaie foto uit de oude doos te halen. Derby-doelman Kelle Roos kan het sentiment wel waarderen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Clarence Seedorf is in Madrid en maakt van de gelegenheid gebruik om een balletje te slaan met Ronaldo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Je kan nog één ding proberen: dat is een nieuwe trainer.'
Fred Rutten lijkt steeds meer te moeten vrezen voor zijn baan als trainer van Anderlecht. De uitwedstrijd tegen Standard Luik werd vrijdag bij een 2-0 stand gestaakt vanwege wanordelijkheden van de fans van Anderlecht. Oud-speler Olivier Deschacht begreep de supporters wel en haalde tegen Play Sports uit naar Rutten. 'Ik zou ook gefrustreerd zijn. Ik kan hun reactie begrijpen, sorry. We zijn 30 minuten bezig en het had 4-0 kunnen zijn. Ik zeg niet dat het correct is wat ze gedaan hebben, maar ik snap dat ze gefrustreerd zijn. Dit heb ik bij Anderlecht nog nooit gezien.'

'Ik vind dat de trainer zijn huiswerk ook niet gemaakt heeft', vervolgde Deschacht. 'Tactisch werd Anderlecht afgetroefd door Preud’homme. Door zonder diepe spits te spelen. Niemand wist wat hij moest doen. Ik vond het tactisch een zwakke wedstrijd van de trainer. Het kan allemaal beter. Je kan nog één ding proberen: dat is een nieuwe trainer. Het zijn nog zes wedstrijden. Misschien is op korte termijn een nieuwe trainer de oplossing. Er moet gewoon iets gebeuren. Je kan niet verder op deze manier.'

• Het fonkelnieuwe stadion van Tottenham Hotspur is natuurlijk prachtig, maar de ruim 62 duizend stoeltjes staan er niet voor niets. De club heeft in de eerste twee wedstrijden verschillende fans al op de vingers getikt omdat zij continu bleven staan. 'Er hing een geweldige sfeer tegen Manchester City, die het team zeker heeft geholpen. Het is echter ook van belang dat iedereen de wedstrijd kan zien. We waarderen het dat fans gaan staan als het spannend wordt, maar continu staan en niet gaan zitten als daarom wordt gevraagd, is niet acceptabel. Er zijn om die reden al verschillende toeschouwers het stadion uitgezet.'

Cesc Fàbregas heeft het idee dat hij onder Maurizio Sarri niet echt een kans heeft gekregen bij Chelsea. De Italiaan kwam vorige zomer binnen als opvolger van Antonio Conte en nam Jorginho mee van Napoli. Fàbregas vertrok in de winter naar AS Monaco. 'Ik kon eerst mijn contract verlengen, maar toen kwam de nieuwe trainer met een speler die voor hem als een zoon was', zei de Spaanse middenvelder tijdens een persconferentie bij Monaco. 'Het was moeilijk om alle wedstrijden te spelen, wat daar de reden ook van mag zijn. Dat wil ik uiteindelijk wel. Daarom ben ik vertrokken.'

Carles Puyol blaast vandaag 41 kaarsjes uit. De voormalig verdediger van Barcelona kwam tot meer dan vijfhonderd wedstrijden in zijn carrière.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.