AS Roma houdt smaakmaker Zaniolo uit handen Europese elite

Reacties

Nicolò Zaniolo heeft zijn toekomst verbonden aan AS Roma. De aanvallende middenvelder zette woensdagavond zijn contract onder een nieuw contract tot medio 2024.

AS Roma houdt smaakmaker Zaniolo uit handen Europese elite

De twintigjarige Zaniolo was vorig seizoen één van de lichtpuntjes bij AS Roma in een verder teleurstellend seizoen. De smaakmaker speelde zich met zijn goede spel in de kijker bij topclubs als Liverpool, Tottenham Hotspur, Real Madrid en Juventus, maar kiest voor een toekomst in Rome.

'Het was een jaar geleden een heel gemakkelijke keuze om voor AS Roma te kiezen en om nu een nieuw contract te tekenen, is een nog gemakkelijkere beslissing. Ik ben het afgelopen seizoen verliefd geworden op deze club en deze stad. Ik wil de club dan ook bedanken voor dit vertrouwen, het is een eer dat ik langer deze kleuren mag verdedigen', reageert Zaniolo op zijn nieuwe contract.

AS Roma haalde Zaniolo een jaar geleden op bij Internazionale. De komst van het toptalent, dat in Milaan nauwelijks kansen kreeg, hing samen met het vertrek van Radja Nainggolan naar Inter. Een uitstekende deal voor Roma, want waar Nainggolan flopte bij de Nerazzurri geldt Zaniolo inmiddels als een van de grootste talenten van Italië. De jongeling is tevens uitgegroeid tot een vaste waarde in de nationale selectie van Italië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.