Arteta sluit rentree van Timber in dit seizoen niet uit

Reacties

Arsenal-manager Mikel Arteta heeft een update gegeven over het herstel van Jurriën Timber. De 22-jarige verdediger staat al sinds 12 augustus aan de kant met een kruisbandblessure.

Arteta sluit rentree van Timber in dit seizoen niet uit
© Pro Shots

De vijftienvoudig Oranje-international liep die zware knieblessure op in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Nottingham Forest. Voor Timber was dat ook de wedstrijd van zijn Premier League-debuut, nadat hij een week eerder al had gedebuteerd voor Arsenal in de strijd met Manchester City om de Engelse Super Cup. Timber raakte daarna vanwege zijn revalidatie uit beeld.

Tijdens het persmoment van Arteta op weg naar de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace (zaterdag, 13.30 uur) viel de naam van de van Ajax overgekomen aankoop weer. De Spaanse coach sprak positief over het herstel van Timber: 'Zijn we hoopvol over dat hij voor het einde van het seizoen nog serieus impact kan hebben? Als alles goed gaat, lijkt dat mogelijk te zijn.'

Arteta gaf tegelijkertijd aan dat het nog te vroeg is om een concrete prognose te doen over wanneer de verdediger weer kan spelen. Timber trainde onlangs wel weer op het veld tijdens een mini-trainingskamp van Arsenal in Dubai. Het is nog onduidelijk of het EK van komende zomer te vroeg komt voor hem. Op het WK in Qatar groeide Timber onder Louis van Gaal uit tot basisspeler.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.