Arteta houdt Ljungberg bij Arsenal-selectie

Reacties

Na zijn korte periode als interim-coach blijft Freddie Ljungberg bij het eerste elftal van Arsenal actief. Manager Mikel Arteta heeft dat na een gesprek met de Zweed besloten.

Arteta houdt Ljungberg bij Arsenal-selectie
© Pro Shots

Eind november nam Ljungberg de honneurs waar, na het ontslag van Unai Emery. De oud-voetballer van de club was bijna een maand coach, deze week nam Arteta het over. De Spanjaard is bezig met de invulling van zijn technische staf, en daarin is ook en rol voor Ljungberg weggelegd. 'Ik heb met hem gepraat na de wedstrijd tegen Everton, over mijn ideeën en de mensen die ik aan mijn technische staf toe wil voegen', vertelde Arteta op de persconferentie voor zijn eerste wedstrijd als coach van Arsenal.

Op Boxing Day staat Arsenal tegenover AFC Bournemouth, tegen Everton was Ljungberg nog eindverantwoordelijke. 'Ik wilde weten wat zijn verwachtingen zijn', ging Arteta verder op het persmoment. 'We hebben uitgebreid gesproken en kwamen tot een beslissing dat het beste voor ons zou zijn als hij bij ons blijft. Hij kent de spelers, weet van onze situatie en ook zijn kennis van het spelletje zal ons helpen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.