'Arsenal werkt aan spectaculaire Deadline Day-transfer'

Reacties

Jorginho maakt op Deadline Day mogelijk nog een verrassende transfer. Volgens The Athletic bekijkt koploper Arsenal de mogelijkheden om de middenvelder over te nemen van stadgenoot Chelsea.

'Arsenal werkt aan spectaculaire Deadline Day-transfer'
© Pro Shots

De 31-jarige Jorginho is een vaste basisspeler bij Chelsea en was bij de laatste twee competitieduels zelfs de aanvoerder van het elftal. Toch is een vertrek bespreekbaar voor The Blues. Jorginho beschikt over een aflopend contract en Chelsea is ook nog eens druk bezig met de komst van Enzo Fernández, die het best op de positie van de Italiaans international uit de voeten kan.

Chelsea heeft volgens verschillende Engelse media een bod van liefst 120 miljoen euro uitgebracht op Fernández. Als Benfica met de voorgestelde voorwaarden akkoord gaat, wordt de Argentijnse wereldkampioen daarmee de duurste transfer ooit van een Engelse club. Arsenal kan dus mogelijk indirect profiteren van deze recorddeal, door Jorginho te strikken.

Jorginho staat sinds 2018 op de loonlijst bij Chelsea, dat de middenvelder destijds voor een kleine zestig miljoen euro overnam van Napoli. Het is niet bekend wat hij voor een winters vertrek zou moeten gaan opleveren. Gaat Jorginho niet weg, dan is hij in de zomer transfervrij op te halen.

Spelersprofiel

Jorginho


Geboortedatum:
20 december 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Imbituba
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
Arsenal
Nationaal team:
Italië
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.